Întorsătură de situație în cazul uciderii milionarului sibian Adrian Kreiner

0
2003

Cazul asasinării milionarului sibian Adrian Kreiner, în propria locuință a luat o nouă întorsătură. După ce ieri a fost reținut un bărbat din Dolj, considerat a fi unul dintre cei trei bărbați care ar fi autorii crimei, astăzi el a fost eliberat din lipsă de probe, potrivit news.ro.

”Cu privire la acest bărbat existau date şi indicii rezonabile că ar fi unul dintre cei 3 suspecţi de comiterea infracţiunilor de omor şi tâlhărie calificată săvârşite în data de 6 noiembrie a.c., în municipiul Sibiu, acesta fiind indicat inclusiv de către mai mulţi martori din dosar. Din verificările efectuate până la această dată, precum şi în urma audierii persoanei conduse la sediul I.P.J. Sibiu, nu au rezultat probe indubitabile pentru a putea fi luată o măsură preventivă faţă de acesta. Continuăm cercetările în vederea coroborării tuturor probelor pentru a lămuri cu exactitate situaţia de fapt şi natura implicării acestuia în comiterea faptei de pe raza municipiului Sibiu”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu, citați de news.ro.

Surse din rândul anchetei susțin că politiştii au ajuns la bărbatul ridicat aseară din Dolj în urma indicațiilor primite de la martorul-cheie, Ilie Sitariu. Ulterior ridicării şi audierii, din probatoriu nu a rezultat ca ar fi autor al infracţiunilor şi a fost eliberat. Acum anchetatorii iau în calcul şi varianta în care Sitariu ar fi încercat să îi pună pe o pistă falsă pentru ca suspectul despre care exista indicii că ar fi în ţară să poată fugi sau să se ascundă.

Cercetările în acest dosar continuă. Procurorii din Sibiu anunţau că acei trei bărbaţi suspectaţi că l-au ucis pe omul de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner au fost identificaţi, ei fiind din judeţul Dolj. Anchetatorii arătau că există posibilitatea ca ei să fi ieşit din ţară. Bărbatul de 44 de ani din judeţul Timiş, suspectat că a ajutat cei trei suspecţi în cazul crimei de la Sibiu, a fost reţinut pentru 24 de ore. El i-ar fi transportat şi găzduit pe cei trei bărbaţi din Dolj care ar fi comis fapta, iar pe unul dintre ei l-ar fi ajutat să părăsească ţara.

sursă foto: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here