Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

UPDATE! Femeie găsită moartă, iar soțul ei inconștient, într-o locuință din Golești

O femeie de 74 de ani a fost găsită decedată, alături de soțul ei care era în stare de inconștiență. Tragedia a avut loc în această dimineață, la Golești, cei doi fiind găsiți în locuință, potrivit unui comunicat al Serviciului de Ambulață Județean (SAJ) Vrancea.

„Astăzi, la ora  9.05, Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru două persoane inconștiente, în localitatea Golești. La solicitare s-au deplasat un echipaj SAJ tip B 1 cu medic și un echipaj SMURD care au identificat două victime inconștiente, soț și soție, în locuință.O victimă de 74 ani, sex feminin, fără semne vitale, fără indicație de resuscitare, pentru care medicul echipajului a declarat decesul. A doua victimă, 76 ani, sex masculin, inconștientă, este preluată de echipajul SAJ cu medic, monitorizată, stabilizată și transportată la UPU Focșani”, a transmis Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea.

UPDATE! Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea: Astăzi, ora 09.47, am fost sesizati prin apel 112 de către o femeie, din comuna Golești, cu privire la faptul că vecinii ei, o femeie și un bărbat, sunt căzuți în baia locuinței.

Din nefericire, femeia a decedat, iar soțul acesteia a fost transportat la spital, in vederea primirii îngrijirilor medicale necesare.

Cauza decesului va fi stabilită în urma expertizei medico-legale, în cauză fiind întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru ucidere din culpă.

foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?