Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Tenis de masă – Premieră pentru Focșani: medalie la un campionat național

  • La Campionatul Național de Tineret, Andrei Tomică de la CSM 2007 s-a clasat al treilea și a fost medaliat cu bronz la individual

  • Este un rezultat foarte bun, mai cu seamă că Andrei a învins adversari de calibru în șaisprezecimi și optimi” – antrenorul CSM Focșani 2007, Costin Corcoz.

Tenisul de masă de la CSM Focșani mai produce o premieră după promovarea în Superligă și clasarea pe locul al patrulea în primul sezon de după promovare. Noua premieră o reprezintă câștigarea unei medalii naționale la această disciplină sportivă! La Campionatul Național de Tineret care a avut loc la finalul săptămânii trecute la Izvorani, la Centrul Olimpic Sydney 2000, Andrei Tomică s-a clasat pe locul al treilea și a obținut medalia de bronz în proba de simplu. Andrei a eliminat în primul tur pe Dragoș Bujor iar în turul al doilea l-a scos din competiție pe Andrei Istrate. Bujor și Istrate sunt componenți ai Lotului Național de juniori și medaliați la Campionatul European. În semifinală, Andrei Tomică a fost întrecut cu 4-1 de Horia Ursuț, cel care îl eliminase în sferturi de finală pe Matei Dumitrescu, celălalt component al CSM 2007 participant la campionat. Matei a încheiat concursul pe locul 5.

Cei doi jucători mai Focșaniului s-au clasat pe locul 5 în proba de dublu.

Antrenorul Costin Corcoz mi-a mai spus că ”Andrei Tomică și Matei Dumitrescu s-au comportat bine dacă avem în vedere că România are în acest moment la tenis de masă o generație tânără extrem de puternică și omogenă!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?