Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

CINCI persoane rănite, dintre care trei copii, într-un accident la Valea Sării; trafic blocat dinspre Focșani

Dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin apel 112 cu privire la faptul că, în comuna Valea Sării a avut loc o coliziune între două autovehicule. În urma coliziunii, cinci persoane au suferit vătămări, două dintre ele fiind încarcerate. Traficul este blocat pe sensul Focșani – Valea Sării. Trei dintre victime sunt minori cu vârsta cuprinsă între 8 și 9 ani și au suferit leziuni ușoare. Text și foto: Biroul de presă al IPJ Vrancea

UPDATE! Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea: Două echipaje de pompieri militari din cadrul Secției Vidra au intervenit în localitatea Valea Sării în urma producerii unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.
Către locul indicat s-au deplasat o  autospecială de lucru cu apă și spumă, ce are în dotare și accesorii pentru descarcerare, o ambulanță SMURD, precum și echipaje de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea. În momentul sosirii forțelor de intervenție, la fața locului au fost identificate cinci victime conștiente în unul dintre autovehicule, doi adulți  și trei copii. S-a acționat pentru scoaterea acestora din autoturism, fără a fi nevoie de utilizarea accesoriilor de descarcerare specifice, și predarea către echipajele de prim-ajutor.
O persoană în vârstă de 47 ani, cu politraumatisme, a fost transportată de echipajul SMURD la cea mai apropiată unitate spitalicească, după ce i s-au acordat primele îngrijiri medicale, la fața locului. De asemenea, paramedicii au preluat și  un copil în vârsta de 8 ani, iar echipajele SAJ au transportat la spital celelalte trei victime.

UPDATE 2! Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea:

Astăzi, la ora 12.33, Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier în localitatea Valea Sării, două autoturisme implicate. La solicitare s-au deplasat două echipaje SAJ tip B 2 și un echipaj SMURD. Echipajele medicale SAJ au preluat o victimă conștientă, în vârstă de 47 de ani, sex feminin, cu traumatism craniofacial și doi copii conștienți, un băiețel și o fetiță de 8 și 9 ani, cu traumatisme de membre superioare. Cele trei victime au fost transportate la UPU Focșani. Echipajul SMURD a preluat o victimă conștientă, sex feminin, în vârstă de 47 ani, cu politraumatism prin accident rutier și un copil în vârstă de 8 ani, sex masculin, cu traumatism abdominal. Cele două victime au fost transportate la Camera de gardă a Spitalului comunal Vidra. Din camera de gardă a Spitalului Vidra, victimele au fost preluate de un echipaj SAJ de urgență și transportate la UPU Focșani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?