Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Șoferiță cu alcoolemie de peste 2,50 g‰ alcool pur în sânge, la volan prin Adjud

O femeie din județ a fost condamnată pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului, faptă pe care aceasta a și recunoscut-o. Șoferița fusese trasă pe dreapta în luna mai a acestui an, în jurul orei 22.30, iar după ce polițiștii s-au legitimat și i-au verificat documentele, pentru că mirosea a alcool, au rugat-o să sufle în fiolă. Așa a reieșit că femeia din Adjud avea o alcoolemie în aerul expirat de 1,06 mg/l, iar la spital, după recoltarea primei probe de sânge, a rezultat o îmbibație alcoolică de 2,62 g ‰ alcool pur în sânge. Chiar de la început, femeia a recunoscut tot, explicând că a fost nevoită să conducă după ce consumase alcool, întrucât fiica sa o sunase pentru a-i spune că la uşa locuinţei se află un echipaj de poliţie şi îi este teamă să deschidă. Chiar și cu aceste detalii, instanța a considerat că șoferița are nevoie de o pedeapsă, respectiv 9 luni de închisoare cu suspendare. În același timp, s-a dispus ca inculpata să presteze „o muncă neremunerată în folosul comunităţii la Primăria Mun. Adjud, judeţul Vrancea sau la Biserica „Sf. Nicolae” din Mun. Adjud, (…), judeţul Vrancea, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare”.

Sursa foto: oknesanofa – https://pixabay.com/ro/

2 COMENTARII

  1. Nu exista motiv pentru a conduce auto cu asemenea alcoolemie.putea să omoare oameni nevinovați.de ce nu a folosit TAXI ? Pedeapsa este mult prea mica.atentie! Creeaza PRECEDENTU !

  2. Inadmisibil !!!!!!!!!. Peste 1 putea să omoare 14 oameni pe trecerea de pietoni !!!!!!!!. Nu exista scuze. Permisul suspendat cel puțin 2 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?