Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Prefectul Nicușor Halici: Am marcat începerea lucrărilor pentru proiectul de alimentare cu apă din satul Bordeasca Nouă, comuna Tătăranu

Apă pentru Tătăranu! Din nou la Tătaranu, cu noi investiții!
Alături de primarul Bănel Bărbieru, am marcat începerea lucrărilor pentru proiectul de alimentare cu apă din satul Bordeasca Nouă din comuna Tătăranu. Acest proiect de maximă importanță, cu o valoare totală de 12 milioane de lei și o lungime de 15 kilometri, este finanțat prin Programul Național de Investiții (PNI) Anghel Saligny și reprezintă o etapă semnificativă în dezvoltarea comunității locale, asigurându-se accesul la apă potabilă de calitate și creând premisele unei vieți mai sănătoase și mai prospere.
Acest moment ilustrează nu doar importanța proiectului în sine, ci și angajamentul nostru ferm față de binele comunității și dorința noastră, ca împreună, să creăm un viitor mai bun pentru toți vrâncenii.
La Tătăranu, după finalizarea acestei investiții, vom continua cu asfaltarea mai multor străzi din comună și, bineînțeles, sper ca într-un timp cât mai scurt, să înceapă efectiv și lucrările pentru înființarea sistemului de alimentare și distribuție cu gaze naturale în comună.
Muncim mult și vom face tot ceea ce ține de noi ca Tătăranu să ajungă cat mai repede o emblemă a județului Vrancea.
𝐂𝐨𝐧𝐭𝐢𝐧𝐮𝐚𝐦 𝐝𝐞𝐳𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚!
sursă text și foto: Facebook/Nicușor Halici

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?