Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

„Fragmente de substanță vegetală, susceptibile a avea efect psihoactiv” găsite la pasagerii dintr-o mașină oprită pe DN2 E85 (Focșani)

La data de 09 octombrie 2023, ora 16.55, polițiștii Biroului Rutier Focșani au oprit în trafic, pe DN2 E85 (Focșani), un autoturism, condus de către un bărbat, de 40 de ani, care se deplasa din direcția Garoafa către Focșani. În autoturism au fost identificați doi pasageri, iar cu ocazia controlului corporal efectuat, asupra unui dintre ei au fost identificate, în interiorul încălțămintei, fragmente de substanță vegetală, de culoare galben-verzuie, ambalate în hârtie, susceptibile a avea efect psihoactiv. 

Totodată, pe parcursul controlului autovehiculului, pe sol, în dreptul portierei stânga față au fost identificate alte fragmente de substanță vegetală de culoare galben-verzuie, ambalate în folie de staniol, susceptibile a avea efect psihoactiv.
S-a procedat la testarea conducătorului auto privind consumul de băuturi alcoolice și de substanțe psihoactive, ambele rezultate fiind negative. Fragmentele de substanță vegetală au fost ridicate de către polițiști, în vederea continuării cercetărilor de către polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Vrancea, conform competenței.

Biroul de presă al IPJ Vrancea
10 octombrie 2023

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?