Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Accident de muncă în Focșani, pe șantierul de pe strada Mare a Unirii

Un bărbat de 49 de ani, care lucra pe șantierul de pe strada Mare a Unirii din Focșani, a ajuns în urmă cu puțin timp la spital în urma unui accident de muncă. Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea, ,,astăzi, la ora 11:10, Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident de muncă produs pe șantierul de pe strada Mare a Unirii din Focșani. La solicitare s-a deplasat un echipaj SAJ tip B cu medic care a identificat o victimă conștientă de sex masculin în vârstă de 49 ani, cu traumatism membru inferior drept. Victima a fost preluată, monitorizată, stabilizată și transportată la Spitalul Județean Focșani, Unitatea de Primiri Urgențe”.
Potrivit unor surse, muncitorul se afla pe margine în timp ce un alt muncitor care conducea un miniexcavator cu șenilă l-a accidentat la picior.

Ce spun polițiștii vrânceni despre accidentul din Focșani:
,,Poliția Municipiului Focșani a fost sesizată, la data de 27 septembrie, în jurul orei 11.09, despre un incident produs în cadrul unui șantier situat pe strada Mare a Unirii din Focșani, în urma căruia un bărbat ar fi suferit leziuni la un membru inferior. La fața locului a fost dirijată o echipă operativă de polițiști, constatând că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat de 48 de ani.
Din primele verificări efectuate, polițiștii au constat că un bărbat, în timpul manipulării unui utilaj ar fi efectuat o manevră în timpul căreia ar fi călcat pe picior bărbatul de 48 de ani. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”.

Sursa foto: SAJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?