Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

VIDEO și FOTO! Slobozia Ciorăști: incendiu la un depozit de materiale reciclabile! A fost emis mesaj RO-ALERT

Pompierii vrânceni au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit în această după-amiază la un depozit de materiale reciclabile din Slobozia Ciorăști. Ciuperca de fum dens a fost văzută de pe Șoseaua Vrancei.

,,Cinci echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani intervin cu 4 autospeciale de stingere cu apă și spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de colectare a deșeurilor din plastic, situat în sat Armeni, comuna Slobozia Ciorăști. Incendiul se manifestă generalizat, cu degajări mari de fum, pe o suprafață de aproximativ 500 mp”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.
De asemenea, ,,A fost emis un mesaj prin RO-ALERT pentru avertizarea populatiei de incendiul (degajari mari de fum) produs in sat Armeni, comuna Slobozia Ciorăști”.

UPDATE!  Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vrancea: Ard deșeuri de mase plastice și hârtie, depozitate în baloți, pe o suprafață de aproximativ 1000 mp și o clădire în care se prelucrau deșeurile. Incendiul este localizat, nu există pericol de propagare, se lucrează pentru lichidare.

La fața locului acționează 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă, a fost activată grupa operativă și a fost crescută capacitatea de intervenție, astfel suplimentându-se personalul la locul intervenției.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?