Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Drumuri din Ploscuțeni, asfaltate cu finanțare prin PNI ”Anghel Saligny”

Investim în infrastructură, creștem nivelul de trai al locuitorilor din mediul rural

Programul Național de Investiții (PNI) ”Anghel Saligny”, derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, propus și susținut de Partidul Social Democrat, oferă din ce în ce mai multor localități din mediul rural din întreaga țară finanțarea necesară dezvoltării unor proiecte de maximă importanță. Un nou exemplu vine din nordul județului, de la Ploscuțeni, acolo unde vor începe curând lucrările pentru modernizarea prin asfaltare a tuturor drumurilor din satul Argea.

”Pe data de 22 august, am semnat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, contractul de finanțare pentru obiectivul de investiții «Modernizare drumuri de interes local în satul Argea, comuna Ploscuțeni, județul Vrancea». Am primit în total 1,65 milioane de lei prin PNI «Anghel Saligny» și, pentru că mai rămâneau doar două străzi în afara acestui proiect, vom aloca din bugetul local diferența de bani pentru a avea asfalt pe toate străzile de la Argea. Mulțumesc pentru sprijinul acordat în realizarea acestui proiect cât și pentru întreaga susținere primită din partea domnului prefect Nicușor Halici”, spune Ștefan Solomon, primarul comunei Ploscuțeni.

Valoarea de 1,65 milioane lei alocată în cadrul proiectului finanțat prin PNI permite reabilitarea și modernizarea a 95% din cei 1,5 kilometri de drum din satul Argea, iar diferența de 5% va fi acoperită din bugetul local. ”Avem din ce în ce mai multe exemple la nivel local că oamenii aleși pentru a reprezenta interesele comunității lor, așa cum este și cazul domnului primar Ștefan Solomon, fac eforturi pentru a crește calitatea vieții celor pe care îi păstoresc. Voi continua să susțin aceste eforturi, să fac diligențele necesare ca toate comunitățile din județul Vrancea să acceseze cât mai multe astfel de proiecte cu un scop foarte clar: să aducem bani pentru investiții acolo unde este nevoie pentru ca fiecare localitate să aibă șanse egale la dezvoltare și bunăstare”, spune Nicușor Halici, președintele PSD Vrancea.

24.08.2023

Biroul de presă al PSD Vrancea

Comunicat de Presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?