Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

FOTO: Volei – Cu antrenor nou, CSM Focșani 2007 a început pregătirea pentru sezonul 2023 – 2024 al Diviziei A2!

 

  • Echipa este antrenată de asistentul universitar doctor Nicu Harabagiu
  • La echipă au rămas jucătoarele de bază din sezonul trecut, cărora li s-au adăugat două voleibaliste venite de la București

 

Lotul CSM Focșani 2007 pentru viitorul campionat: Denisa Cara, Mara Tudorache, Maria Meianu, Andra Damaschin, Daniela Dumitru, Mihaela Dumitru, Mădălina Ioniță, Alesia Cristea, Delia Crăciun.

Data la care va începe ediția 2023 – 2024 a Campionatului Național al Diviziei A2 la volei feminin nu a fost încă stabilită, dar antecedentele indică ultima parte a lui septembrie sau începutul lui octombrie. Echipa de senioare a CSM Focșani 2007 a început însă pregătirea sub conducerea antrenorilor Nicu Harabagiu – principal și a secunzilor Mihaela Tașkiran și Petrică Damian.

Noul principal al Focșaniului, Nicu Harabagiu, este prezentat astfel pe pagina e Facebook Academika Focșani: „Jucător profesionist între 1997 – 2009 la diverse echipe printre care Arcada Galati, Nancy Volley, Saint Nazare etc. Cariera de antrenor începe în 2012 din postura de jucător/ antrenor secund la Arcada Galati Liga 1 până în 2014. Continuă în 2015 ca antrenor principal la aceeași echipă până în 2019 (în paralel ca antrenor secund la Echipa Națională U21 în 2017). Între 2021- 2023 a fost antrenor principal la Sport Plus Brăila în Liga 2 fete.

Anul competițional 2023 – 2024 îl aduce pe banca fetelor noastre, ocazie cu care îi dorim mult succes! Ținând cont că este și asistent universitar doctor la Universitatea Dunărea de Jos, Facultatea de Educație Fizică și Sport, sperăm să beneficiem de aceste cunoștinte pedagogice ca să întărim sectorul nostru de copii!”

Cele două noutăți din lot: Alesia Cristea, ridicător de la Dinamo București și liberoul Delia Crăciun de la CTF Mihai I București. Este foarte posibil ca la echipă să continue Claudia Popa – funcție de rezultatele unor examene pentru învățământul superior. Președintele Secției de Volei a CSM Focșani 2007, Emil Crihană, mi-a spus că se află în discuții avansate cu alte două jucătoare, care ar putea crește mult valoarea grupării de senioare a clubului.

Pregătirea a început cu o reuniune „de familie” cu o masă colegială la un restaurant din Focșani, luni, 14 august! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?