Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Șofer legitimat de polițiștii locali pentru că mașina „se deplasa haotic” pe străzile din Focșani

Vigilența polițiștilor locali din cadrul Poliției Locale a municipiului Focșani, Serviciul Circulația pe Drumurile Publice, a făcut ca miercuri seară, un șofer care conducea o mașină ce „se deplasa haotic pe străzile din municipiul Focșani‟ să fie tras pe dreapta. În urma verificărilor polițiștilor, a rezultat faptul că șoferul în cauză consumase alcool.

„La data de 09.08.2023, în jurul orei 20:00, polițiștii locali din cadrul Poliției Locale a municipiului Focșani-Serviciul Circulația pe Drumurile Publice, aflați în patrulare, au observat un autoturism înmatriculat în județul Suceava, care se deplasa haotic pe străzile municipiului Focșani, ulterior conducătorul auto oprind pe calea de acces din fața Casei de Cultură.
Polițiștii locali au procedat la legitimarea conducătorului auto, moment în care au constatat că acesta emana halenă alcoolică. A fost solicitat un echipaj din cadrul Biroului Rutier Focșani, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezutatul fiind 1,21mg/l alcool pur în aerul expirat. Cazul a fost preluat pentru continuarea cercetărilor de către polițiștii din cadrul Biroului Rutier Focșani‟, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Poliției Locale a Municipiului Focșani.

Conform buletinului de presă al IPJ Vrancea, „la data de 09.08.2023, ora 18.40, în municipiul Focșani, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au identificat un bărbat, în vârstă de 48 de ani, care conducea un autoturism pe raza orașului, având o alcoolemie de 1.21 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 336 alin.1 din Codul Penal”.

Sursa foto: Poliția Locală

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?