Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Tânăr vrâncean, cunoscut ca Moș Crăciun, a murit la 33 de ani

Marți, o veste cumplită i-a îndurerat pe membrii familiei și pe cei care l-au cunoscut pe Constantin (Costy) Ștefu, un tânăr din Vrancea care se costuma în Moș Crăciun și participa la diverse petreceri pentru copii. Inima tânărului a încetat să mai bată și a lasat în urmă o soție și doi copii îndurerați.  „Dumnezeu mi l-a luat!‟, este mesajul transmis marți într-o postare publică pe pagina de Facebook, de Daniela Ștefu, soția tânărului.

Decesul lui Costy Ștefu a fost confirmat și de sora acestuia, Elena Ștefu, printr-un mesaj public postat ieri pe pagina ei de Facebook: „Bună tuturor, acest mesaj este pentru a confirma că da, astăzi (n.r. marți), l-am pierdut pe fratele meu, Costeluș/Costy/Constantin, copil, soț, tată. Cei care vor să-și ia rămas bun, o pot face de mâine (n.r. miercuri), după ora 13:00, va fi depus la casa părintească – sat Faraoanele, com. Vârteșcoiu, iar înmormântarea va fi sâmbătă, 12.08, ora 12:00‟.

Potrivit informațiilor publice de pe pagina de Facebook a lui Costy Ștefu, bărbatul era născut în 1990 și locuia în Focșani. Cei care l-au cunoscut sunt șocați de moartea lui fulgerătoare. Iată câteva dintre mesajele publice postate pe pagina de Facebook a tânărului: „Nu pot să cred! Am primit un telefon și m-a întrebat dacă pot lucra un costum pentru Moș Crăciun; i-am răspuns că nu am avut ocazia să lucrez așa ceva, dar voi încerca cu drag! Și l-am lucrat!
Am avut onoarea și plăcerea să-i lucrez ultimul costum lui Moș Crăciun! Dar și să cunosc un om care se vedea de la distanță ce suflet mare are, la fel ca «rolul» jucat în această viață. Dumnezeu își alege de pe acest pământ oamenii buni! Să ai odihnă veșnică, «Moșule», iar familiei putere și condoleanțe!‟; „Acum 2 ani trebuia să-ți organizăm nunta, acum trebuie să-ți conduc înmormântarea… în niciun caz, vărul meu, cel mai bun prieten/frățiorul meu, totul meu! Ceea ce urmează acum este de nedescris, fără cuvinte, doar lacrimi. Te-am iubit mereu! Odihnește-te în pace!‟; „De astăzi, pentru noi, cei care l-am cunoscut, Moș Crăciun a murit‟;
S-a dus într-un loc, sperăm mai bun, să împartă optimism și bucurie și acolo, și poate daruri la copii. De astăzi, vom putea doar să ne amintim ce om sufletist a fost, empatic, familist, săritor, optimist. Sincere condoleanțe soției, surorii, mamei și întregii familii… cuvintele sunt de prisos… durerea nu poate fi exprimată sau înțeleasă cumva. Tragic și de neînțeles! Moșule, vei rămâne veșnic în amintirea noastră și a copiilor!‟;
„Copiii cerului i-au scris lui Moș Crăciun, iar el n-a stat pe gânduri… a plecat! Devreme… parcă mult prea devreme! Drum lin în călătoria ta, și spune-le copiilor că noi, cei de «jos», îi iubim și ne e dor de ei!‟; „Ce este viața… Suntem de aceeași vârstă. Nu îmi vine să cred că ai plecat atât de repede dintre noi. Dumnezeu să te odihnească în pace, prietene‟. Potrivit surselor noastre, decesul tânărului ar fi survenit în urma unui infarct.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndurerate și tuturor celor care l-au cunoscut pe Costy Ștefu! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Sursă: Facebook/poze publice

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?