Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Voluntarii PSD Focșani te ajută să te înscrii în Programul Rabla Local

Organizația PSD Focșani vine în sprijinul locuitorilor Municipiului Focșani care vor să își caseze mașina veche prin Programul Rabla Local și să primească stimulentul de casare în valoare de 3000 lei. Înscrierile în Programul Rabla Local se fac doar online, pe pagina de internet a Administrației Fondului pentru Mediu. Voluntarii din organizația PSD Focșani au pregătit o acțiune prin care vin în sprijinul persoanelor care nu au posibilitatea să se înscrie online fie pentru că nu au un calculator, nu au acces la internet sau din alte motive.

Voluntarii organizației PSD Focșani vor fi prezenți începând de luni, 7 august 2023, până vineri, 11 august 2023, în intervalul orar 18:00 – 20:00, în Parcul Nicolae Bălcescu și în Grădina Publică din Piața Unirii pentru a le oferi sprijinul persoanelor care vor să se înscrie în program. Cei care nu pot ajunge, pot suna la numărul de telefon 0734 040 102 și vor primi sprijinul de care au nevoie.

Precizăm că se pot înscrie în Programul Rabla Local proprietarii de autovehicule uzate, mai vechi de 15 ani, înmatriculate pe numele lor de cel puțin 5 ani, care au domiciliul sau reședința pe raza teritorială a Municipiului Focșani. Înscrierile se fac pe site-ul www.afm.ro până la 31 august 2023, ora 16.30, sau până la epuizarea bugetului alocat Primăriei Municipiului Focșani prin care se asigură casarea pentru 1000 autovehicule.

Împreună putem scoate rablele de pe străzile Focșaniului!

Comunicat de presă, PSD Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?