Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Fotbal, Cupa României – Focșănenii, la primul joc al sezonului

 

  • CSM Focșani 2007 – Sporting Liești, astăzi, 2 august, de la ora 17:30 pe Stadionul Milcovul

Echipa de Liga a III-a a CSM Focșani 2007 va debuta, astăzi, în sezonul competițional 2023-2024. La primul său meci al verii, formația focșăneană va întâlni în cea dintâi rundă națională a Cupei României pe Sporting Liești, de la ora 17:30, pe Stadionul Milcovul. Jucătorii antrenați de Octavian Grigore au revenit luni seara din cantonamentul de la Vatra Dornei și se vor prezenta la meciul cu colega de serie Sporting Liești fără să fi avut vreun joc de pregătire. Ceea ce nu înseamnă că nu vor juca pentru calificarea în turul următor al competiției în care CSM 2007 a urcat, în ultimii ani, cel puțin până în runda a treia. Istoria recentă a întâlnirilor cu lieștenii spune că în sezonul regular al campionatului trecut focșănenii au câștigat și în tur și în retur, însă în play-out a fost rândul Sporting-ului să bată și acasă și pe Milcovul. De altfel, echipa din Liești a devansat-o pe cea din Focșani la finalul play-out-ului! Între timp, la CSM 2007 au avut loc modificări esențiale în conducerea tehnică, dar și în lotul cu care a fost terminat sezonul trecut. Au venit câțiva jucători ce pot aduce calitate jocului, îi pot spori eficiența. Rămâne de văzut dacă s-au integrat – ca și colegii lor – în viziunea tehnico-tactică a antrenorilor. Și poate a conducerii Secției, dacă aceasta va avea interferențe cu planurile celor ce se ocupă direct de pregătirea echipei.

          În cantonamentul de la Vatra Dornei s-au pregătit Toma Abrudan, Lucian Acasandrei, Flaviu Bodea, Cristian Ciobanu, Theodor Dănilă, Alin Dascălu, Alexandru Dumitru, Daniel Enache, Răzvan Gorovei, Gabriel Lazăr, Ben Levy, Niv Levy, Ionuț Manu, Andrei Mazilu, Mihai Negoiță, Dragoș Oprea, George Păduraru, Marius Pahonțu, Andrei Paizan, Sorin Preda, Robert Rîza, Sorin Săpunaru, Andreas Știubea, Lorenzo Stoica, Rafael Stroe, Alexandru Zaharia.

Atrag atenția numele unor fotbaliști cu mare experiență – și calități dovedite în meciuri importante – Sorin Săpunaru, Andrei Gorovei, Cristian Ciobanu, Ben Levy, Ionuț Manu, Alexandru Zaharia, Robert Rîza care, dacă au fost reținuți în lotul pentru sezonul 2023-2024, ar putea apărea astăzi pe teren în meciul cu Lieștiul. Ceilalți fotbaliști din lot pot întregi o formulă de echipă care să meargă la câștig. De fapt, în partida din prima etapă a Cupei României important este rezultatul, dar cel puțin la fel de important va fi nivelul jocului noii formații a Focșaniului care are nevoie să convingă pentru a aduce lângă ea pe susținătorii fotbalului din municipiu și din Vrancea.

Meciul de astăzi va fi arbitrat de Cristian Moldoveanu, din Sfântu Gheorghe, asistat de Zsolt Biro, din Belin și Tamas Biro Barna, din Cernat – Covasna.  Delegatul FR Fotbal pentru acest meci va fi Ionuț Dragomir, din Gălbinași – Buzău.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?