Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Tânăr din Tătăranu, prins drogat cu metamfetamină și cocaină

Infracțiuni la regimul rutier

La data de 29 iulie a.c., în jurul orei 21:10, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au oprit în trafic un autoturism condus de către un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Adjud. Verificările efectuate de polițiști au reliefat faptul că cel în cauză nu deținea permis de conducere iar în urma testării, aparatul etilotest a indicat un rezultat de 1,41 mg/l alcool pur în aer expirat. Cercetările sunt continutate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Duminică, 30 iulie, ora 00.11, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Adjud au depistat un minor, de 16 ani, din comuna Păunești, în timp ce conducea un autoturism în localitatea de domiciliu. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că vehiculul i-ar fi fost încredințat de către un tânăr, de 19 ani, din aceeași localitate, cu care se afla în autovehicul în momentul în care au fost opriți de către echipajul de poliție. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea conducerii unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere.

La data de 30 iulie a.c., ora 02.10, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Nănești au oprit în Tătăranu un autoturism condus de un bărbat, de 24 de ani, din localitate.

Testul privind consumul de substanțe psihoactive a fost pozitiv la rubricile methamphetamine respectiv cocaină. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor interzise.

BULETIN DE PRESĂ IPJ Vrancea, 31 iulie 2023

Sursa foto: IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?