Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Bărbat găsit mort în mașină, la Urechești

Un bărbat a fost găsit ieri decedat în mașină, la Urechești. Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea, apelul la 112 a fost inițiat în jurul orei 16:17, pentru un bărbat de 68 de ani fără semne vitale și cu ,,rigiditate cadaverică instalată”. Nu se cunosc cu exactitate circumstanțele în care s-a produs decesul bărbatului, însă era lovit la cap, mai precis ,,avea un traumatism cranian de etiologie necunoscută”, a precizat SAJ Vrancea.

Biroul de presă al IPJ Vrancea a precizat faptul că ,,ieri, 31 iulie, ora 16:15, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Cotești au fost sesizați direct de către o femeie cu privire la faptul că un bărbat este posibil decedat, într-un autoturism aflat pe o proprietate din comuna Urechești. La fața locului s-a prezentat un echipaj de ambulanță care a constatat decesul persoanei în cauză.
În urma efectuării cercetării la fața locului, bărbatul a fost identificat în persoana unui vrâncean, de 67 de ani, care a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Vrancea, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”.

foto cu rol ilustrativ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?