Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Două femei și un copil, cetățeni ucraineni, RĂNIȚI într-un accident pe DN2 E85, zona Haret

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp pe DN2 E85, în zona Haret. Conform unui comunicat al IPJ Vrancea, o mașină s-a răsturnat în afara părții carosabile, în urma evenimentului rezultând trei victime, două femei și un copil: „Prin apel 112 a fost sesizată producerea unui accident rutier pe DN2 E85 – Haret. Conform datelor din apel, un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile. A fost solicitată ambulanța pentru două femei și un minor, care au coborât din autoturism” a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea.

Potrivit IPJ Vrancea, „polițiștii Serviciului Rutier Vrancea care s-au deplasat la fața locului au stabilit faptul că accidentul s-a produs pe DN 2 E 85, la ieșire din Haret către Modruzeni.
Cele trei persoane care se aflau în autoturismul care s-a răsturnat în afara părții carosabile, două femei și o minoră de circa 6 ani, au fost preluate de ambulanță și transportate la spital.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului rutier, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, se mai arată în comunicatul IPJ Vrancea.

Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea a precizat că victimele erau cetățeni ucraineni. „La ora 12.16  Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier în localitatea Haret un autoturism implicat. La solicitare au fost alocate două echipaje SAJ și un echipaj SMURD. Cele trei victime, conștiente, cetățeni ucraineni, au fost evacuate de către alte persoane și predate echipajelor. O victimă în vârstă de 6 ani, sex feminin, cu fractură deschisă membru inferior stâng, a fost preluată, monitorizată, stabilizată și transportată de  către echipajul SAJ la Spitalul Județean Focșani, Unitatea de Primiri Urgențe. O victimă de 41 ani, sex feminin, cu traumatism de coloană vertebrală, a fost preluată și transportată la Spitalul Județean Focșani, Unitatea de Primiri Urgențe, de către echipajul SAJ. Echipajul de primul ajutor SMURD a preluat o victimă în vârstă de 21 ani, sex feminin, și au transportat-o la Spitalul Județean Focșani, Unitatea de Primiri Urgențe”, a informat Serviciul de Ambulanța Județean Vrancea.

foto cu rol de prezentare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?