Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Elevi de la Colegiul Mincu din Focșani, în practică la un resort de pe litoral

          ,,Metode, procedee și tehnici de abordare a stagiului de instruire practică în domeniul turismului și alimentației” estetematica proiectului de mobilitatea Colegiului Tehnic ,,Ion Mincu” din Focșani, prin care o echipă de 13 elevi cu specializarea ,,Technician în turism”, însoțiți de două cadre didactice, și-au format competențe practice în domeniu în unitatea turistică ,,IULIA RESORT“ VENUS în perioada 12 -23 iunie 2023.

Astfel, elevii și-au format deprinderi în domeniul hotelier în rezervarea locurilor de cazare, în întreținerea și amenajarea spațiului de cazare, în comunicarea cu clienții și desfășurarea unor activități în recepția hotelului.

Prin participarea la acest proiect, elevii s-au familiarizat cu activitățile din spațiile de pregătire de servire a mesei cât și servirea preparatelor din bar.

Desfășurarea orelor de instruire practică în unitatea agentului economic stimulează benefic dezvoltarea profesională a elevilor realizând tranziția de la statutul de elev la cel de angajat, facilitând totodată angajarea viitorilor profesioniști pe piața muncii.

Prof. Rodica APOSTU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?