Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

FOTO și VIDEO: Se asfaltează pe DJ 205 N Jariștea – Scânteia

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, alături de primarul comunei Jariștea, Marius Ciprian Grama și de reprezentanții constructorului, a fost pe teren marți, în Jariștea, unde a început asfaltarea primului tronson de 1,8 kilometri din drumul județean 205 N (sector intersecție DJ 205 B – Jariștea – Scânteia). „Modernizăm DJ 205 N, zilele acestea, pe o lungime de 1,8 kilometri, de la Jariștea spre Scânteia. Conform proiectului, drumul va fi balastat și asfaltat cu două straturi, va avea rigole carosabile și trotuare. În cadrul amplului proiect, care însumează 7,2 km, vor fi reabilitate și două poduri, la Poiana Părului – Jariștea și la Valea lui Ilie – Scânteia“, a scris președintele Cătălin Toma pe pagina sa de facebook. Valoarea totală a investiției este de 25 milioane de lei, din bugetul local al județului Vrancea.

 

”Este o lucrare care a pornit ca intenție personală de foarte mulți ani și iată că astăzi suntem în situația de a aduce la finalizare primul strat, cel de binder, urmând ca în perioada următoare să turnăm și stratul de uzură. Suntem convinși că acest drum dezvoltă nu numai comuna Jariștea, dar și județul Vrancea, întrucât avem în vedere extinderea spre punctul Releu, o zonă extrem de importantă pentru turism. Vrancea are viitor și putem dezvolta Vrancea prin tot ceea ce facem!”, a transmis de la fața locului președintele Cătălin Toma.

Modernizarea DJ 205 N, pe întreaga lungime de 7,2 kilometri, de la Scânteia până la intrarea în Jariștea, va fi finalizată până în luna octombrie a acestui an. Președintele Cătălin Toma a menționat că una dintre prioritățile sale este o infrastructură rutieră de calitate, care poate duce la dezvoltarea județului. Consiliul Județean Vrancea are mai multe investiții în implementare, cu finanțare din Program Național de Investiții ”Anghel Saligny” (140 km la nivel județean), prin Programul Operațional Regional și Programul Național de Dezvoltare Locală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?