Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

„Vrancea, România votează Victor Ponta preşedinte al tuturor românilor“


Echipele de campanie ale PSD-UNPR-PC din Vrancea s-au deplasat, ieri, în localitățile Gugești, Tîmboiești, Bolotești, Garoafa, Păunești și Răcoasa. Social democrații vrânceni au discutat cu oamenii despre importanța alegerilor prezidențiale pentru România și pentru vrânceni. Oamenii prezenți la întâlnirile de ieri au declarat că Victor Ponta este președintele dorit de români.

    Echipele de campanie ale PSD-UNPR-PC din Vrancea s-au deplasat, ieri, în localitățile Gugești, Tîmboiești, Bolotești, Garoafa, Păunești și Răcoasa. La acțiune au fost prezenți Dragoș Bârlădeanu, secretar general al PSD Vrancea, parlamentarii vrânceni ai PSD și UNPR, consilieri județeni și locali.
    Vicepreședintele Senatului, senatorul PSD de Vrancea, Cristian Dumitrescu, împreună cu directorul general în Ministerul Agriculturii, Vasile Carnariu, dar și cu echipa de campanie au mers ieri la Bolotești unde au discutat cu locuitorii comunei. Vasile Carnariu le-a spus celor prezenți că numai uniți vor putea trece peste toate neînțelegerile și problemele ce pot apărea la nivel local, însă a precizat că unitatea românilor este cea care va face ca Victor Ponta să devină președintele României. „Trebuie să fim uniți, să ieșim cu toții la vot și pe 2 noiembrie să îl votăm pe Victor Ponta președinte al tuturor românilor. Vrancea, România votează Victor Ponta președinte al tuturor românilor”, a spus Vasile Carnariu.
    Vicepreședintele Senatului, Cristian Dumitrescu le-a vorbit locuitorilor comunei Bolotești despre importanța alegerilor prezidențiale dar și de ce Victor Ponta trebuie să fie președintele tuturor românilor. „Marea Unire înseamnă să dărâmăm zidurile care au fost construite între noi, zidurile între cei din Ardeal și cei din Moldova, între cei din Muntenia și cei din Banat, între cei de dreapta și cei de stânga, între cei bogați și cei săraci, între cei care lucrează la stat și cei care lucrează în privat, între bătrâni și tineri, pacienți și medici, profesori și părinți. S-au construit zece ani numai ziduri care trebuie dărâmate, iar Victor Ponta este președintele care poate să le garanteze tuturor românilor accesul egal la drepturi, respect, siguranță și stabilitate”, a afirmat senatorul Cristian Dumitrescu.

 

    „Victor Ponta poate reprezenta interesele românilor din funcția de președinte”

    Senatorul Petru Filip s-a întâlnit ieri cu cetățenii comunei Tîmboiești, cărora le-a explicat de ce Victor Ponta este cel mai bun pentru a deveni președintele României. De asemenea au fost trecute în revistă proiectele pe care guvernarea actuală le are în agendă la nivel național, județean și local. „Victor Ponta trebuie să fie ales președintele României pentru că a demonstrat că, în calitate de prim ministru, poate rezolva problemele românilor și că le poate reprezenta interesele din cea mai înaltă funcție a statului român. Nu trebuie să uităm nici un minut că cei care au creat cele mai mari probleme românilor sunt Traian Băsescu și guvernele sale care au tăiat salarii, pensii și indemnizații sociale. Victor Ponta este omul care, din calitatea sa de prim ministru, a reușit să găsească soluții pentru a rezolva toate aceste mari nedreptăți făcute poporului român. De aceea vă cer ca pe data de 2 noiembrie să ieșim cu toții la vot și să votăm Victor Ponta președinte”, a spus senatorul Petru Filip.
    Secretarul general al PSD Vrancea, Dragoș Bîrlădeanu, le-a  explicat oamenilor din Gugești de ce este important să iasă cu toții la vot și să nu voteze cu Iohannis, Udrea sau Macovei. „Iohannis când s-a înscris în PNL i-a trădat pe cei care l-au votat primar pe listele Forumului Democrat German din România, a trădat din nou prin susținerea ruperii USL deturnând astfel voința alegătorilor. Practic, voturile dumneavoastră s-au dus la PDL pentru că Iohannis a încheiat alianța PNL-PDL. La fel ca și Traian Băsescu, Iohannis susține politica de austeritate care duce la tăierea veniturilor românilor. Are un aranjament clar cu Traian Băsescu ca să-l numească prim ministru în schimbul susținerii la alegerile prezidențiale. De aceea vă rugăm să vă mobilizați, să batem regimul Băsescu”, le-a spus oamenilor  Dragoș Bîrlădeanu.

„Cei care au făcut României rău, și românilor, vreau să plătească, dar nu ca răzbunare, ci pentru că am promis dreptate până la capăt. Pentru că vrem să arătăm că România este țara în care nimeni nu este mai presus de lege, și în care legea îl protejează pe cel mai slab. Am arătat că pot să duc un război neîncetat împotriva unui regim pe care l-am considerat împotriva României și am rămas în picioare, sunt alături de dumneavoastră, dar azi simt că România are nevoie de pace, de construcție, de unire. Vă cer sprijinul pentru a face pace și pentru a face marea unire de care România are nevoie” – Victor Ponta

24 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?