VIDEO! UPDATE! Victimele accidentului petrecut azi-noapte pe DN2 E85 au între 19 și 25 de ani

0
6026

Patru tineri au ajuns noaptea trecută la Spitalul Județean de Urgență ,,Sfântul Pantelimon” Focșani în urma unui accident rutier produs la intrarea în Garoafa dinspre Focșani. Potrivit unui comunicat remis de purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea, ,,aseară, 23.05.2023, la ora 22:30, SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un accident rutier pe E 85 cu două autovehicule implicate. La solicitare s-au deplasat un echipaj SAJ de tip C2, două echipaje SAJ de tip B2 și un echipaj de primul ajutor SMURD. La accidentul rutier s-au identificat 4 victime conștiente cu vârste cuprinse între 19 și 25 ani. Echipajul cu medic a preluat o victimă de 19 ani, sex masculin, conducător auto cu traumatism toracic și traumatism de membru inferior drept. Echipajele cu asistent au preluat 2 victime conștiente cu politraumatism prin accident rutier. Echipajul de prim ajutor a preluat și a patra victimă cu traumatism toracic și coloană lombară. Toate victimele au fost transportate la Spitalul Județean Focșani, Unitatea de Primiri Urgențe”.

La accident au intervenit și pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani cu ,,3 echipaje cu 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanță SMURD și 1 autospecială de stingere cu apă și spumă. Patru persoane, conștiente, neîncarcerate, au fost asistate și transportate la spital de ambulanța SMURD și 3 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea. Totodată, la locul intervenției pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor”.

UPDATE! „La data de 23 mai a.c., în jurul orei 22.30, un bărbat, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 2 – E 85, în afara localității Focșani, pe acostamentul consolidat al sensului de mers Focșani – Adjud, având direcția de deplasare către Adjud, ar fi inițiat manevra de întoarcere a autovehiculului fără să se asigure, virând stânga, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 19 ani, pe banda de ciculație a sensului de mers Focșani – Adjud. A rezultat rănirea celor doi conducători auto, precum și a altor doi pasageri, cu vârste cuprinse între 19 și 20 de ani, din cel de-al doilea autoturism. Cele patru persoane au fost transportate la spital, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare. Cercetările sunt continuate, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis Biroul de presă al IPJ Vrancea.

sursă video: Valentin George

sursă foto: Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here