Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

S-a stins din viață Petrică Ostafi, fost inspector la Serviciul Urbanism din Primăria Focșani

Vestea morții fostului inspector la Serviciul Urbanism al Primăriei Municipiului Focșani, Petrică Ostafi, i-a șocat atât pe membrii familiei, cât și pe cei care l-au cunoscut. Pe pagina de Facebook a lui Petrică Ostafi curg mesajele de condoleanțe: ,,Prietenul nostru drag și bun a pierdut lupta cu boala. A plecat lăsând un gol imens. Drum lin, Petrică Ostafi”, ,,Vei fi în sufletul nostru pentru totdeauna. Dumnezeu să te odihnească!”,  ,,Odihnă veșnică, unchiul meu! Dumnezeu să te ierte, iar ție, mătușă, să-ți dea Dumnezeu forță să treci peste aceste momente”, ,,Dumnezeu să te odihnească, bunul și dragul nostru prieten. Nu te vom uita niciodată!”,
,,Nu cred, un om minunat! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”, ,,Deja mi-e dor de tine! Drum lin spre stele, prieten drag. Dumnezeu să te odihnească și să te ierte!”, ,,Doamne, e un șoc pentru mine. Sincere condoleanțe!”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii atașate la postări.
Potrivit informațiilor publicate pe contul personal de Facebook, Petrică Ostafi a fost elev al Colegiului Național ,,Al. I. Cuza” Focșani și absolvent al Universității Petrol-Gaze din Ploiești. Conform mesajelor publicate pe rețelele de socializare vrânceanul în vârstă de 72 de ani ar fi fost internat la un spital din Târgu Mureș.

Potrivit informațiilor noastre, Petrică Ostafi a murit la spitalul din Târgu Mureș în urma unor complicații. Angajat al Primăriei Focșani până în anul 2017, când a ieșit la pensie, Petrică Ostafi era foarte apreciat de colegii din Primărie, atât ca persoană, cât și din punct de vedre profesional.

Cu inima împietrită de durere, familia a transmis un mesaj de condoleanțe pentru fostul inspector al Serviciului de Urbanism Focșani: ,,S-a oprit o inimă mare, a dispărut un suflet bun. Cuvintele nu au sens în exprimarea durerii ce ne-a cuprins acasă, la despărțirea de scumpul nostru soț și ginere, Ostafi Petrică. Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să-l aibă în paza Sa! Trupul neînsuflețit va fi depus la Capela Militară. Înmormântarea va avea loc în data de 27.05.2023 la Cimitirul Sudic”.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei și tuturor celor care l-au cunoscut pe Petrică Ostafi! Dumnezeu să-l ierte!

sursă foto: Facebook Petrică Ostafi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?