Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Gugești. Un nou proiect finanțat prin PNI pentru locuitorii comunei

Primarul comunei Gugești, Vasile Vatră, a semnat ieri, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, contractul de finanțare pentru „Amenajare trotuare, reabilitare și modernizare sistem de dirijare a apelor pluviale, refacere podețe de acces”. Proiectul este derulat prin Programul Național de Investiții (PNI) „Anghel Saligny”. „Vorbim despre un proiect care va completa lucrările de infrastructură în localitatea Gugești! În acest fel, cei peste 6.000 de locuitori ai comunei noastre vor beneficia „acasă” de condiții de trai decente şi facilităţi moderne!”, a declarat primarul comunei Gugești, Vasile Vatră.

Valoarea totală a investiției este de 26.346.030,22 lei, finanţarea lucrărilor urmând să se realizeze cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării, prinPNI „Anghel Saligny”, precum şi cofinanţare de la bugetul local. Proiectul are ca termen de finalizare sfârşitul anului 2026, cu posibilitatea de prelungire de maxim 2 ani, fără a depăși data de 31.12.2028.

„Doresc să îl felicit pe domnul primar pentru implicarea și, mai ales, determinarea de care dă mereu dovadă pentru a face viața localnicilor mai bună. Vasile Vatră este omul care a demonstrat de atâtea ori că poate, că știe și dorește să realizeze cât mai multe proiecte în Gugești, pentru a creşte nivelul de trai al locuitorilor din localitatea pe care o păstorește. Vasile Vatră se numără printre cei mai buni primari din mediul rural, un exemplu demn de urmat. Vreau să îl asigur că, în continuare, va avea parte de toată susținerea și sprijinul meu pentru a aduce localitatea Gugești la cele mai înalte standarde”, a declarat președintele PSD Vrancea, Nicușor Halici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?