Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

UPDATE! VIDEO și FOTO: Bărbat din Suraia găsit mort în albia râului Siret

La această oră, pompierii militari intervin în comuna Suraia unde, conform apelului la 112, o persoană este ,,posibil decedată în albia râului Siret”. La fața locului intervin Detașamentul de Pompieri Focșani, Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea și Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vrancea.

Potrivit surselor noastre, ar fi vorba despre un bărbat găsit inconștient pe o insulă în aval de un pod aflat în comuna Suraia. Vom reveni cu detalii.

UPDATE: Pompierii vrânceni au precizat în urmă cu puțin timp că ,,a fost extrasă o victimă de sex masculin ce prezintă semne incompatibile cu viața”.

UPDATE 2: Polițiștii vrânceni au transmis că astăzi, ,,prin apel la numărul unic de urgenţă 112, la ora 16:05, am fost sesizaţi de un bărbat, din comuna Suraia, cu privire la faptul că pe o insulă de pe râul Siret, în aval de podul CFR, se află o persoană care pare inconştientă. Echipajul ambulanței ajuns la fața locului a constatat decesul persoanei.
În urma verificărilor efectuate de polițiști, a fost stabilită identitatea acesteia, fiind vorba de un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din comuna Suraia. Cadavrul a fost transportat la SML Vrancea, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate, în cadrul unui dosar penal, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc decesul”.

Ce spune purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea despre incidentul de la Suraia? ,,Astăzi 17.05.2023, la ora 15:58, SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru o persoană inconștientă găsită în albia râului Siret, în zona Suraia. La solicitare s-a deplasat un echipaj de urgență tip C2 cu medic. Victima, un bărbat de 55 ani a fost extrasă de echipajul ISU și predată echipajului medical care a constatat decesul”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?