Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Premiul național Bibliotecarul Anului 2023 ajunge în Vrancea

Pentru al doilea an consecutiv, premiul la categoria BIBLIOTECARUL ANULUI ajunge la Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea. Cu prilejul recent încheiatei Conferințe a Asociației Naționale a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), 10-14 mai 2023, Craiova, la care au fost prezenți aproape 200 de participanți din toată țara, conform tradiției, membrii Consiliului de conducere al ANBPR au acordat premii pentru activitatea profesională în anul 2022.

Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea a fost onorată să primească premiul pentru categoria BIBLIOTECARUL ANULUI, obținut de colega noastră DIANA IRINA RĂDUNĂ, bibliotecar coordonator la Centrul de Formare al Bibliotecii Județene „Duiliu Zamfirescu” Vrancea.

FELICITĂRI, Diana!!

Filiala ANBPR Vrancea adresează felicitări tuturor colegilor din țară premiați și celor nominalizați și mulțumește, totodată, domnului Dragoș Adrian Neagu, Președintele ANBPR și domnului Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman” Dolj și gazda evenimentului, precum și Asociației profesionale ANBPR, organizatori ai Conferinței anuale a bibliotecarilor din bibliotecile publice din România.

Sursa text și foto: Facebook/Biblioteca Județeană ”Duiliu Zamfirescu” Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?