SAJ Vrancea: Număr impresionant de cereri de înscriere în programul de voluntariat

0
1264

În perioada 1-15 mai 2023, Servicul de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea a primit mai multe cereri de voluntariat după ce la sfârșitul lunii aprilie a.c. a anunțat că recrutează o nouă serie de voluntari. ,,Număr impresionat de cereri de înscriere la voluntariat. În perioada 1-15 mai, SAJ Vrancea a acceptat cereri de voluntariat. Până acum s-au înscris 60 de persoane. Colegii noștri analizează fiecare dosar în parte și-i vor contacta telefonic pe toți cei care îndeplinesc condițiile, 46 la număr până acum”, a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea.

,,Voluntarii vor avea oportunitatea de învăța și lucra alături cadrele medicale experimentate”
Reprezentanții SAJ Vrancea sunt plăcut surprinși de faptul că oamenii dau importanță activităților de voluntariat. ,,Suntem încântați de numărul mare de dosare înscrise și suntem surprinși de faptul că spiritul voluntariatului nu a apus încă în România. Voluntarii vor avea oportunitatea de învăța și lucra alături cadrele medicale experimentate, formatori, medici de medicină de urgență din cadrul SAJ Vrancea și unitățile și compartimentele primiri urgente din județ.
Avem nevoie de resurse umane și oameni implicați. Chiar zilele acestea folosim asistenți voluntari pe mașinile de transport de Tip A1/A2 și le mulțumim pentru ajutor. Colegii noștri voluntari au înțeles cât de《greu atârnă》 un Certificat de Voluntariat în CV-ul unui viitor candidat la examenele de angajări. Chiar sâptamâna trecută, doi voluntari au participat la concursul de angajări și au trecut prima probă, cea scrisă, urmând proba de interviu. Le urez mult succes în continuare tuturor voluntarilor și un parcurs frumos în cadrul SAJ Vrancea”, a transmis Ionuț Bălan, lider de Sindicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here