Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Accidentul de la Odobești: Adolescentul de 15 ani nu a oprit la semnalele polițiștilor și a fost urmărit de aceștia până a făcut accident

Doi adolescenți au fost răniți noaptea trecută, în jurul orei 23.25, într-un accident care a avut loc la intersecția DN2 M cu DJ 205S. Dintr-un comunicat al IPJ Vrancea, aflăm că cei doi furaseră mașina și fuseseră depistați de polițiști în cursul serii de ieri. Asta însă nu i-a împiedicat pe cei doi să-și continue plimbarea și să-și încheie „aventura” la spital, după ce nu au oprit la semnalele polițistilor și au ajuns cu mașina în șanț.

„La data de 16.05.2023, ora 19.30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Odobești, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe raza orașului, au observat un autoturism, care era parcat neregulamentar în stația mijloacelor de transport în comun. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana care a condus și a parcat autoturismul în acel loc, respectiv un minor, în vârstă de 15 ani. De asemenea, s-a stabilit faptul că tânărul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, motiv pentru care pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «conducerea unui vehicul fără permis de conducere».

În aceeași zi, în jurul orei 23.25, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Odobești, cu ocazia activităților pe linie rutieră desfășurate, au depistat în trafic același autoturism, însă conducătorul auto nu a oprit la semnalele echipajului de poliție. Astfel, polițiștii au plecat în urmărirea autovehiculului, înspre municipiul Focșani, iar în intersecția DN2 M cu DJ 205S minorul a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în decor. A rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, în vârstă de 15 ani, precum și a pasagerului din dreapta, în vârstă de 18 ani, aceștia fiind transportați la spital, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință”, a transmis Biroul de presă al IPJ Vrancea.

Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea, adolescentul de 15 ani, care se afla la volan, a suferit un „politraumatism prin accident rutier, traumatism de bazin și a fost transportat la Spitalul Județean Focșani, Unitatea de Primiri Urgențe de un echipajul SAJ cu medic.” Cea de a doua victimă, adolescentul de 17 ani a suferit un „politraumatism prin accident rutier, traumatism toracic și de membru inferior, era conștient și a fost transportat la Spitalul Județean Focșani, Unitatea de Primiri Urgențe, de un echipaj SMURD.” 

sursă foto: SAJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?