Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

FOTO: Handbal seniori – Nikola Crnoglavac de la CSM Focșani 2007, al treilea marcator al Ligii Naționale în 2022-2023!

Site-ul specializat Handbal Mania a publicat Clasamentul golgeterilor Ligii Naționale de handbal masculin la finalul campionatului 2022-2023. Pe locul al treilea se află interul dreapta la CSM Focșani 2007, Nikola Crnoglavac, cu 166 de goluri, la doar șase de locul al doilea, Răzvan Gavriloaia, de la CSU din Suceava și la nouă goluri de primul clasat, Marius Sadoveac, de la Politehnica Timișoara.

Nou venit la CSM 2007 în vara trecută, Nicola Krnoglavac s-a dovedit a fi nu doar un redutabil marcator, ci și un veritabil om de echipă, un luptător care s-a luptat până la limită cu adversarii în folosul echipei, care l-a ajutat la rândul său să-și pună în valoare marile sale calități de campion al handbalului. A suportat de nenumărate ori duritățile cu care a fost tratat de adversari, dar a găsit mereu calmul, insistența cu care să înscrie cu stânga sa necruțătoare. Și a confirmat în mod excepțional flerul, ochiul de profesionist al profesorului Viorel Ciubotaru, cel care l-a convins să vină la CSM 2007. În una dintre multele mele discuții cu el, sârbul Nikola Crnoglavac mi-a spus că în România se simte foarte bine, iar Focșaniul este a doua lui casă.

Nicola va continua la Focșani – este o certitudine – pentru că este printre foarte puținii jucători care încă au contract cu CSM Focșani 2007.

Felicitări, Nikola, vacanță odihnitoare, folositoare, pentru că echipa Focșaniului are nevoie de tine în cea mai bună formă în viitorul campionat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?