Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

GALERIE FOTO : Gimnastică, Memorialul ”Sergiu Popa” –Alina Crăciun reconfirmă spectaculos rezultatele din acest an!


•    Echipa CSȘ Gimnastică Focșani, pe primul loc la junioare 2, nivel 3!
 
Memorialul „Sergiu Popa”, la a zecea sa ediție, a adus sâmbătă, 4 iunie, în Sala CSȘ Gimnastică Focșani, concurente de la CSM Onești, CSS Petrolul Ploiești, CSM Arad, CS Farul Constanța, CSȘ 2 București, CSȘ 1 Constanța, CSȘ Galați și de la clubul gazdă. 
Competiția, organizată de CSȘ Gimnastică Focșani, cu sprijinul partenerilor – Inspectoratul Școlar Județean, Consiliul Local și Primăria Focșani, DJST Vrancea și Serviciul Județean de Ambulanță, a fost un foarte utile test pentru concurente înaintea Campionatului Național pe echipe de la Sfîntu Gheorghe, din perioada 15-18 iunie. Sportivele care au evoluat în concursul de la Focșani au oferit un spectacol de bună calitate, cu exerciții nivel tehnic ridicat și cu valențe artistice apreciabile oferind o imagine stenică a viitorului unui sport ce-și caută mijloacele pentru revitalizare și revenire în prim-planul gimnasticii europene și mondiale. Este remarcabil că într-o companie puternică sportivele de la CSSȘ Gimnastică Focșani au reușit să-și reconfirme foța ca echipă, după titlul național la junioare 3, nivel 2, câștigat cu aproape o lună  în urmă la Buzău, obținând primul loc la junioare 2, nivel 3. La aceeași categorie de vârstă, Alina Crăciun, campioana națională școlară la individual compus în acest an, a recidivat frumos, impunându-se și la Memorialul „Sergiu Popa!”.

Gimnastele  Focșaniului au câștigat 16 medalii  – trei, de aur, trei de argint și zece de bronz. Au urcat pe prima treapta a podiumului echipa de junioare 2, nivel 3, alcătuită din Alina Crăciun, Raluca Lozeanu, Rut- Naomi Damian și Raluca Iacob, toate, pregătite de Nicoleta Parîng, Carmen Smeu și Florin Roșioru, și Alina Crăciun, la paralele și bârnă.
Au obținut medalii de argint junioara 1 Loredana Constantin, de doar 14 ani pregătită de Doinița Vulcan și Dănuț Vulcan – la sărituri, Alina Crăciun, la sărituri și Iohana Pasere, junioară 2, nivel 4, antrenată de Nicoleta Parîng, Carmen Smeu și Florin Roșioru, la sărituri.
Pe locul al treilea s-au clasat Loredana Constantin, la bârnă și paralele, Ana Maria Bărbosu, junioară 2, nivel 3, pregătită de Cezar Stoica și Daniela Trandafir, la bârnă și paralele, Iulia Trestianu, antrenată de Cezar Stoica și Daniela Trandafir, la paralele, Teodora Pătrașcu, pregătită de Nicoleta Parîng, Carmen Smeu și Florin Roșioru, la sărituri, paralele și bârnă, Iohana Pasere, la paralele și Alina Crăciun, la sol.  
Profesoarele Daniela Trandafir și Doinița Vulcan au oficiat ca arbitre la Memorialul „Sergiu Popa”.
Sportivele care au urcat pe podium au primit premii în bani oferite de Consiliul Local și Primăria Focșani, diplome, medalii și cupe și tuturor gimnastelor  din concurs le-au fost oferite diplome și cadouri surpriză, din partea partenerilor! 

„A fost o competiție reușită, de bun nivel, o repetiție foarte utilă, atât pentru noi cât și pentru sportivele celorlalte cluburi prezente la competiție, înaintea Camiponatului Național pe echipe. Mulțumesc colegilor profesori-antrenori de la CSȘ Gimnastică Focșani pentru munca depusă ca sportivele să ajungă la performanțe deosebite. Mulțumesc și colegilor de la celelalte cluburi pentru că au onorat invitația de a participa la memorialul „Sergiu Popa!” În cel puțin aceeași măsură mulțmesc Consiliului Local și Primăriei Focșani, DJST Vrancea, Inspectoratului Școlar Județean – ai căror reprezentanți au și făcut premierea – și Servicului Județean de Ambulanță, pentru spijinul dat în vederea organizării și bunei desfășurări a competiției!”,  mi-a declarat profesorul Florin Roșioru, directorul CSȘ Gimnastică Focșani.     
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?