Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Dr. Stamatin Roxana, medic primar de medicina muncii la Spitalul Militar Focșani, un specialist în relația om – muncă

Om-muncă, o relație specială studiată de medicina muncii.

Dacă am întrebări despre cum mă adaptez la condițiile de muncă, cum evit bolile profesionale, apelez la specialistul în medicina muncii.
Doamna dr. Stamatin Roxana este medic primar de medicina muncii la Spitalul Militar de Urgență ,,Dr. Alexandru Popescu” Focșani, unitate medicală din subordinea Direcției Medicale a Ministerului Apărării Naționale.

Sănătatea și performanța personalului la locul de muncă sunt un atribut asumat de fiecare instituție în parte. Mă simt în siguranță când în procesul muncii/ocupațional regăsesc cel puțin o măsură de adaptare persoană-muncă. Munca și crearea unui mediu cu deprinderi sănătoase raportate la timpul liber și timpul de lucru – adoptarea progresivă a drepturilor și obligațiilor.

Mă simt productiv când este stabil climatul colectiv în care profesez. Dacă în sistemul militar regăsesc dezvoltarea profesională și personală într-un statut asumat, consider atractiv locul de muncă.
Medicul de medicina muncii mă familiarizează cu normele și specificul muncii ceea ce îmi scurtează perioada de adaptare.
O persoană adaptată este o persoană integrată în sistem.

Sănătate, vocație, tradiție!

Text/ foto: plutonier adjutant Galiță Adrian/ plutonier adjutant principal Gurău Iulian – Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Popescu” Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?