Controale ale polițiștilor în trafic; zeci de permise reținute! Acțiunile continuă în această minivacanță

0
1234

Începând cu data de 27 aprilie a.c. și până în prezent, în contextul minivacanței de 1 Mai, polițiștii rutieri vrânceni și-au intensificat activitățile specifice pentru un trafic în siguranță, cu accent pe depistarea persoanelor care conduc sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive pe raza județului Vrancea.

În cadrul activităților, în acest interval, au fost reținute 35 de permise de conducere și retrase peste 40 de certificate de înmatriculare, conform prevederilor OUG 195/2001 și au fost întocmite 3 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Toți conducătorii auto depistați în trafic cu viteză peste limita legală au fost testați atât cu aparatul alcooltest cât și cu aparatul Drugtest, obținându-se astfel două rezultate pozitive la consumul de substanțe psihoactive și unul la alcool.

Acțiunile de control în trafic vor continua și în perioada următoare, motiv pentru care le recomandăm tuturor conducătorilor auto să circule cu viteză adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic și să nu se urce la volan dacă au consumat băuturi alcoolice sau substanțe psihoactive!

Biroul de presă al IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here