ULTIMA ORĂ! Fotbal feminin – Estera Țifești a promovat în Liga a 2-a!

0
707

 

  • Politehnica Iași – ACS Estera Țifești 3-4 (1-2)

Formația de fotbal feminin Estera Țifești, antrenată de profesorul Paul Cioran, președinte, profesorul Gabriel Sibechi, a reușit o performanță excepțională: a promovat în Liga a 2-a a Campionatului Național, după al doilea an în Liga a 3-a. Astăzi, 1 Mai, la Iași, fetele Țifeștiului au întrecut cu 4-3 (2-1) formația gazdă, Politehnica, la capătul unei dispute spectaculoase, cu 7 goluri. Pentru oaspete au marcat Florina Bîrsă de trei ori și Andreea Onea.

Până la finalul campionatului mai sunt două runde, însă Estera are 7 puncte avans față de următoarea clasată și nu mai poate pierde primul loc. După victoria care a consfințit promovarea, antrenorul echipei, profesorul Paul Cioran a poastat pe pagina de facebook Estera Țifești un comentariu din care am extras fragmentul: ”Locul unu pe care îl vom ocupa la sfârșitul campionatului este rezultatul unei munci titanice depusă de un colectiv de oameni muncitori și inimoși și care s-a întins pe durata a 4 ani de zile. Un proiect realizat cu pași mici și corect făcuți. Nu știu dacă s-a mai întâmplat în fotbal ca o echipă cu media de vârstă de 16 și jumătate să reușească o asemenea performanță”.

Felicitări frumoasei echipe de fotbaliste a Esterei, antrenorului, președintelui și tuturor celor care fac posibilă performanța fotbalistică la Țifești!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here