Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Fotbal feminin – Estera Țifești a promovat în Liga a 2-a!

 

  • Politehnica Iași – ACS Estera Țifești 3-4 (1-2)

Formația de fotbal feminin Estera Țifești, antrenată de profesorul Paul Cioran, președinte, profesorul Gabriel Sibechi, a reușit o performanță excepțională: a promovat în Liga a 2-a a Campionatului Național, după al doilea an în Liga a 3-a. Astăzi, 1 Mai, la Iași, fetele Țifeștiului au întrecut cu 4-3 (2-1) formația gazdă, Politehnica, la capătul unei dispute spectaculoase, cu 7 goluri. Pentru oaspete au marcat Florina Bîrsă de trei ori și Andreea Onea.

Până la finalul campionatului mai sunt două runde, însă Estera are 7 puncte avans față de următoarea clasată și nu mai poate pierde primul loc. După victoria care a consfințit promovarea, antrenorul echipei, profesorul Paul Cioran a poastat pe pagina de facebook Estera Țifești un comentariu din care am extras fragmentul: ”Locul unu pe care îl vom ocupa la sfârșitul campionatului este rezultatul unei munci titanice depusă de un colectiv de oameni muncitori și inimoși și care s-a întins pe durata a 4 ani de zile. Un proiect realizat cu pași mici și corect făcuți. Nu știu dacă s-a mai întâmplat în fotbal ca o echipă cu media de vârstă de 16 și jumătate să reușească o asemenea performanță”.

Felicitări frumoasei echipe de fotbaliste a Esterei, antrenorului, președintelui și tuturor celor care fac posibilă performanța fotbalistică la Țifești!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?