Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Fotbal, Liga a III-a, play-out – Egal, ca și în sezonul regular!

• Viitorul Ianca – CSM Focșani 2007 2-2 (0-0)

Formația CSM Focșani 2007: Preda – Negoiță, Panaite, Antic, Rîza – Ababei, Săpunaru, Zaharia, Manu – Dascălu – Pasăre. Au mai jucat Gașpar, Dănilă, Paizan, Munteanu, Stoica. Rezerve neutilizate, Mărgărit, Oprea, Mazilu, Abeaboieru.

În runda a treia a plau-off-ului Seriei a 2-a a Ligii a III-a, vineri, 14 aprilie, CSM Focșani 2007 a jucat în deplasare cu Viitorul Ianca. Focșănenii au dominat în prima repriză în care au obținut foarte multe lovituri de colț din care nu au reușit să obșină profit și la pauză era 0-0. În minutul 52 gazdele au deschis scorul prin Dima care a șutat pe jos, la colțul lung mingea respinsă de apărarea oaspeților după o lovitură de colț. A egalat Pasăre în minutul 57 când a trimis în plasa porții Viitorului mingea revenită din bară după șutul lui Negoiță. Focșănenii au trecut în avantaj în minutul 75 când Panaite a trimis lung la marginea careului Viitorului, Zaharia a preluat și a trimis mingea în plasă pentru 1-2. În minutul 90, un alt corner al gazdelor a fost transformat în gol de Mucuța care a trimis din careu, cu capul, mingea în poarta lui Preda. Antrenorul Viitorului este, din ianuarie acest an, Viorel Tănase. Ce noroc au unii!
În urma rezultatelor etapei, Sporting Liești, învingătoare cu 5-0 în fața Daciei Unirea Brăila, a urcat pe primul loc al play-out-ului. CSM Focșani 2007, care este pe locul al doilea, va juca la 22 aprilie, pe teren propriu, cu Dinamo Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?