Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

FOTO! Drum curățat de o firmă, la Cârligele, după ce un utilaj agricol care îi aparținea a circulat cu roțile murdare de noroi

Conform reglementărilor legale în vigoare, orice conducător de utilaje trebuie să își curețe roțile înainte de a intra cu acestea pe drumurile modernizate!

Astfel, potrivit art.102 din Codul Rutier „pătrunderea pe drumurile publice modernizate cu un vehicul care are pe roți sau pe caroserie noroi ce se depune pe partea carosabilă, ori din care cad sau se scurg produse, substanțe sau materiale ce pun în pericol siguranța circulației se sancționează cu o amendă prevăzută în clasa a IV-a de sancțiuni – de la 9 la 20 puncte amenda, respectiv de la 1305 lei la 2900 lei.”

Ieri, 11 aprilie 2023, camerele de supraveghere din comună au surprins un asemenea caz.
Conducătorul unui utilaj agricol, o persoana din comuna Popești, care lucrează pentru un agent economic din comuna Golești, ce deține terenuri pe raza comunei noastre, și-a recunoscut fapta şi a remediat problema creată.
Vă rugăm să luați atitudine împotriva celor care nu vor să ne respecte munca şi să ne aduceți la cunoștință pe cei cărora nu le pasă că distrug bunurile locuitorilor comunei Cârligele.

sursă text și foto: Primăria Cârligele

 

1 COMENTARIU

  1. mai baieti sa vedeti voi cand ies din vie tractoarele anumitor chiaburi din cotesti pe magistrala dintre vii care duce la cotesti si care e asfaltata de ceva timp sa vedeti noroaie fratilor acolo pe asfalt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?