Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

Nou-născut găsit într-un tomberon


O femeie de 32 de ani, din Târgu Ocna, județul Bacău, este cercetată de polițiști pentru o posibilă crimă, după ce nou-născutul acesteia a fost găsit într-un tomberon, unde fusese aruncat într-o pungă de către un angajat al femeii, la solicitarea acesteia. Potrivit reprezentanților Poliției Județene Bacău, ancheta în acest caz a fost declanșată în urma sesizării făcute de către conducerea Spitalului Județean de Urgență Bacău, după ce femeia din Târgu Ocna a ajuns la maternitatea unității medicale, având semnele unui nașteri recente.
În urma primelor cercetări, polițiștii băcăuani au stabilit că femeia a născut la domiciliu, a pus copilul într-un pungă, iar apoi a apelat la un angajat, de la spălătoria pe care o deține, pentru a o arunca la gunoi. De altfel, nou-născutul a fost găsit de către anchetatori într-un tomberon din orașul Târgu Ocna. „Cadavrul copilului a fost ridicat și predat medicilor legiști, în vederea efectuării autopsiei pentru stabilirea cauzelor decesului. În acest caz, s-a întocmit dosar penal pe numele femeii pentru uciderea nou-născutului”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Bacău, Narcisa Butnaru.
În funcție de rezultatul necropsiei, tânăra de 32 de ani va fi supusă unei expertize psihiatrice pentru a se stabili dacă a avut discernământ atunci când a decis să-și arunce copilul la tomberon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?