Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

FOTO: Handbal junioare 4 – Alexandra Matei de la Prosport Focșani, cea mai tehnică jucătoare a Euroregiunii de la Cumpăna, Constanța

  • Prosport s-a clasat pe locul 5 din 15 competitoare, fără înfrângere

Campionatul Național al junioarelor 4, faza pe Euroregiune, care a avut loc la Cumpăna, Județul Constanța în perioada 31 martie – 2 aprilie, a avut între cele 15 participante, și formația Prosport Focșani, pregătită de profesoarele Loredana Pavel și Alexandra Vișan. Fetele Focșaniului au evoluat într-o grupă – C – cu Viitorul Oțelul Galați, Omer Constanța, și Dunărea Călărași.

Clasată pe locul 3 în grupă, Prosport a jucat pentru locurile 5-6 cu HC Junior BB Buzău pe care a întrecut-o cu 18-12 pe. Cea mai tehnică jucătoare a competiției a fost declarată Alexandra Matei de la Prosport Focșani.

Comentariul postat pe facebook de profesoara Loredana Pavel: ”Încheiem turneul junioarelor 4 de la Cumpăna, județul Constanța pe locul 5 din 15 echipe! Foarte puțin ne-a lipsit pentru a obține calificarea la turneul semifinal, diferența fiind făcută doar de golaverajul din grupă! Pentru noi o bucurie imensă este că am plecat neînvinse de la acest turneu și cu o experiență de joc mult mai îmbunătățită! Felicit piticile noastre pentru felul în care s-au prezentat și în care au luptat în teren până la final! Plecăm și cu un premiu special! Cel mai tehnic jucător este din echipa noastră – Matei Alexandra! Creștem frumos. Mulțumim tuturor pentru susținere!”

Sursa foto, Facebook Loredana Pavel

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?