Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Biblioteca Județeană promovează istoria locală în cadrul unui al treilea proiect

Oameni pe care i-am cunoscut. Scurte biografii vrâncene”

Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, prin Secția de Carte Veche și Colecții Speciale, lansează invitația, pentru cei interesați, de a contribui la cunoașterea de către tânăra generație și nu numai, a unor oameni din istoria recentă a comunității vrâncene, din mediul rural sau urban, care s-au făcut remarcați prin diferite activități, contribuții la dezvoltarea unei comunități sau domeniu, prin scrieri, proiecte de valorizare a tradiției, inițiative ș.a. Este vorba de persoane mai puțin cunoscute de marele public ori de personalități deja cunoscute, dar intrate într-un con de umbră nemeritat.

Scopul proiectului, al treilea din serie, după „Povestea străzii mele” și „Zile și întâmplări de neuitat din Vrancea de altădată”, este cunoașterea și promovarea istoriei locale și a unor personalități din istoria recentă a Vrancei, particularitatea acestuia fiind aceea a filtrului personal, afectiv, al autorilor articolelor. Acestea vor putea fi trimise în perioada 03 aprilie – 15 iulie 2023, pe adresa manager@bjvrancea.ro sau direct, la managerul proiectului, bibl. dr. Teodora Fîntînaru – sediul din str. Mihail Kogălniceanu nr. 13.

Rugămintea organizatorilor este ca lucrările să fie redactate cu font Times New Roman, 12, 1,5 distanță între rânduri și, obligatoriu, diacritice! Cu urări de succes, vă așteptăm, să fiți alături de noi și să deschidem noi file din istoria culturală a Vrancei!

Manager, Oana-Raluca BOIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?