Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Judo – Giorgia Hagianu de la CS Unirea Focșani, aur la Cupa Europeană de la Sarajevo

Foarte valoroasa judoka Giorgia Hagianu, de la CS Unirea Focșani, campioana României la U 21, la 48 kg, a câștigat, duminică, la aceeași categorie, medalia de aur la Cupa Europeană de la Sarajevo. La aceeași competiție, colega ei de club, Denisa Marin, medaliată cu bronz la Campionatul Național U 21, s-a clasat a cincea la 78 kg. Cele două sportive sunt componente ale Centrului Național Olimpic pentru juniori de la Focșani și sunt antrenate de sensei Adrian Moldoveanu.

Clubul Sportiv Unirea a mai avut în concurs, la finalul săptămânii trecute, la Campionatul Național de Sambo, pe Iulian Maholea, care a câștigat titlul de campion național la tineret, la 58 kg. și medalia de argint la Cupa României la seniori! La 64 kg., Mihăiță Mocanu a obținut medalia de bronz la Cupa României seniori. Ambii medaliați sunt pregătiți de senseii Adrian Moldoveanu și Marinel Palade.

Un al treila grup de judoka de la CS Unirea, antrenați de sensei Mugurel Popa, au concurat în aceeași perioadă la Sibiu, la Cupa Miado’s de unde s-au întors cu șase medalii. Carla Matei s-a clasat pe primul loc la 44 kg. U 14, Sebastian Gavrilă a încheiat competiția pe locul 2 la 34 kg. U 12, Lăcrămioara Moldoveanu, la 48 kg., Ștefan Ursu, David Arcan, la 60 kg., Mihai Moise, la 46 kg., toți U 14 s-au clasat pe poziția a treia a clasamentului. Sensei Mugurel Popa, mi-a spus că Ștefan Ursu și Alesia Șeitan au avut evoluții foarte bune, însă nu au intrat în locurile cu medalii.

La Cupa Miado’s au participat peste 700 de sportivi din Republica Moldova, Ucraina, Kazahstan, Bulgaria și România.

CS Unirea face înscrieri pentru Secția de judo pentru copii începând cu vârsta de 7 ani. Persoanele interesate se pot adresa senseiului Mugurel Popa, telefon 0761 460 444.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?