Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

A fost aprobat bugetul Focșaniului

Consilierii locali au aprobat bugetul municipiului Focșani la a cincea ședință în care a fost discutat proiectul de hotărâre. Bugetul municipiului a fost adoptat cu amendamentele aduse de consilierii PNL și PSD referitoare la mai multe proiecte de investiții. Multe dintre amendamente au fost propuse de primarul Cristi Misăilă încă din ședința trecută, când liberalii nu au fost de acord cu proiectul de buget. Ce s-a schimbat în ultimele două zile?

Amendamentele au fost prezentate în plen de consilierii PNL. Pe lista de investiții noi se află trei noi acțiuni educative, respectiv Ziua Pământului, Ziua Mediului, organizarea unui Festival de științe, panouri fonoizolante în zona Gării dar și bani pentru mai multe licee, școli, grădinițe.

Două proiecte noi se referă la aprobarea banilor pentru demararea investiției la extinderea de gaze în cartierul Mândrești, precum și realizarea documentației pentru demolarea corpurilor C1, C2, C3 din Piața Unirii și amenajarea trotuarului. Au mai fost aprobați bani pentru amenajarea unei parcări în zona ANL de pe Democrației.

Au fost amendamente amuzante, cum ar fi cel prin care cresc veniturile proprii la Ateneu cu 100 mii lei, deși în ultimii ani această instituție de cultură a avut veniturile din închirieri de circa 40-50 mii lei. Veniturile Ateneului Popular „Mr. Gh. Pastia” provin din închirierea sălilor pentru cei care vor să organizeze diverse evenimente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?