Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

GALERIE FOTO: Memorialul ”Ionică Ciupitu”, ediția a 2-a, omagiul adus unui reputat om de judo!

Se împlinesc 50 de ani de când, în 1973, Ionică Ciupitu a revenit la Adjud de la Școala de antrenori de la Sibiu și a început să-i antreneze pe adjudenii care doreau să învețe judo. Antrenamentele aveau loc ”într-o sală de lângă pompieri pe câteva saltele confecționate din paie si cârpe” cum spune într-o prezentare fiul său, actualul antrenor de judo de la Adjud, Cristian Ciupitu. ”La 7 ianuarie 2012, chiar de ziua sa onomastică, la vârsta de 57 de ani, Ionică Ciupitu a trecut la cele veșnice în urma unui accident vascular cerebral… De-a lungul anilor, a obţinut foarte multe medalii naţionale şi internaţionale şi a avut numeroşi sportivi la loturile naţionale”, mai scrie în acea prezentare.

În memoria reputatului antrenor, prin grija fiului său, sâmbătă, 18 februarie, în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”Mareșal Alexandru Averescu” a fost organizată ediția a 2- a Memorialului “ Ionică Ciupitu“, la care elevii lui Cristian Ciupitu de la CSM Adjud au obținut 28 de medalii – 13 de aur, 9 de argint și 6 de bronz. S-au clasat pe primul loc și au fost medaliați cu aur Darius Ichim, Ștefan Său, Alissa Său, Pentru Munteanu, Nicoleta Munteanu, Rebeca Vasiliu, Angelina Sebe, Denisa Onia, Constantin Munteanu, David Ciobotaru, Ștefan Ursache, Andrei Califa și Laurențiu Nechita. Pe locul al doilea și medaliați cu argint: Kevin Leibu, Alex Bataru, Maria Munteanu, Maria Ioniță, Nicola Dima, Andrei Cojocaru, Denis Bulai, Laurențiu Caluian, Ionuț Cătălin Ciupitu. Au fost medaliați cu bronz pentru locul 3, Cristian Cojocaru, Raul Bulai, Mihail Sava, Rareș Nedelcu, Cătălin Mina Mocanu și Mihai Dima.

La Memorial au fost prezenți, aducându-i cuvenitul omagiu lui Ionică Ciupitu, aproape toți cei mai reprezentativi oameni de judo din Vrancea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?