Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Kickboxing – CS Nidan Focșani, opt clasări pe podium la ”Trofeul Dacic”!

Clubul Sportiv Nidan Focșani a avut în concurs zece sportivi la Trofeul Dacic organizat de Clubul Român de Kendo sub egida Federației Române de de Arte Marțiale de Contact la Blejoi de sâmbătă, 18 februarie și duminică, 19 februarie.

Au fost lupte și pe tatami – saltea și în ring. Opt din cei zece concurenți de la CS Nidan s-au clasat pe podium: Denis Dumitriu, locul 1 la kick-light, 13-14 ani, -42 kg.; Sebastian Potlog, locul 2 la kick-light, 13-14 ani, -42 kg. și la 13-15 ani, -47 kg.; Alexandra Tinică, locul 2 la kick light 13-15 ani, -60 kg.; Dragoș Lepădat, locul 2 la kick light, 16-18 ani, -69 kg.; Laura Caloian, locul 2 la kick light 16-18 ani, +70 kg.; Iris Voinea, locul 3 la kick light, 10-12 ani -53 kg.; Marioara Voicu, locul 3 la kick light, 16-18 ani -60 kg,

Declarația după concurs a managerului CS Nidan Focșani, sensei Dănuț Pleșa Plugaru: ”Personal felicit tot lotul de sportivi nu pentru rezultatele obținute, ci pentru dorința de învățare, de pregătire și participare la aceste competiții sportive. Deși în calitate de antrenor cu o experiență de peste 30 ani în artele marțiale de contact sunt nevoit să analizez cât mai obiectiv evoluția spre performanță a sportivului, nu de puține ori le transmit un feedback pozitiv precizându-le că toți se numără printre copiii și tinerii cu o calitate pe care nu mulți o dețin. În timp ce alții preferă să își petreacă timpul liber plimbându-se în malluri sau în baruri, ei vin la antrenamente în mod regulat și muncesc pentru ridicarea nivelului de performanță. Performanța reprezintă un proces complex și continuu în care sportivul își adaptează în mod conștient și gradat calitățile fiziologice, psihice și motrice în vederea atingerii vârfului de formă sportivă. În calitate de antrenor îmi planific competițiile astfel încât să fac diferența între competiții de verificare, fără o miză privind rezultatele și cele în care rezultatele au o pondere ridicată în vederea calificării pentru alte etape”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?