Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

GALERIE FOTO: Fotbal ONSȘ gimnaziu – ”Cupa Viilor Domnești”, la Odobești

  • S-au calificat pentru etapa de zonă Școala Gimnazială Vânători, la clasele 7-8 și Școala Gimnazială Anghel Saligny Focșani, la clasele 5-6

Etapa județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la fotbal gimnaziu, a avut loc joi, 16 februarie, la Obobești, unde gazdele au tranformat întrecerea într-un eveniment sportiv – ”Cupa Viilor Domnești”. Competiția a fost organizată în Sala de Sport a orașului de Primăria Odobești, ACS Odobești în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean, inspector de educație fizică și sport, profesoara Vica Mincă. ”A fost un eveniment prin care am dorit să promovăm sportul școlar și să răspundem pasiunii pentru sportul rege a elevilor. Primăria orașului, domnul primar Daniel Nicolaș, au oferit tuturor echipelor participante premii – mingi, cupe, diplome”, mi-a spus președintele ACS Odobești, și coorganizator, profesorul Georgian Mocanu. La buna desfășurare a turneului de fotbal de la Odobești au mai contribuit profesorii Paul Cioran și Sorin Damian.

Competiția claselor 5-6 a fost câștigată de Școala Gimnazială Anghel Saligny Focșani, care a fost urmată în clasament de Școala Gimnazială Duiliu Zamfirescu Focșani, Școala Gimnazială D. Cotea Focșani, Școala Gimnazială Alexandru Vlahuță Gugești și Școala Gimnazială Armencea Adjud.

Grupa claselor 7-8 a fost câștigată de Școala Gimnazială Vânători, urmată în clasament de Liceul Ioan Slavici Panciu, Școala Gimnazială Alexandru Vlahuță Gugești, Școala Gimnazială Gheorghe Asanache Bordești, Școala Gimnazială Anghel Saligny Focșani și Școala Gimnazială Armencea Adjud.

Primele clasate la fiecare grupă s-au calificat pentru etapa de zonă a ONSȘ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?