Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Jandarmii harghiteni se alătură campaniei „Ski for free pentru copii‟; lecţii gratuite la Borsec pe 23 februarie

Jandarmii harghiteni se alătură campaniei naţionale „Ski for free pentru copii‟, lansată de Jandarmeria Română, urmând să fie oferite lecţii gratuite de schi, pe pârtia din Borsec. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Harghita, plt. adj. şef Gheorghe Suciu, activitatea va avea loc în data de 23 februarie, sub coordonarea unui jandarm, monitor de schi cu experienţă.

Între orele 12:00 – 15:00 (în data de 23 februarie, n.r) , patru jandarmi montani din cadrul Postului de Jandarmi Montan Borsec, sub coordonarea domnului căpitan Truţa Eleodor, monitor de schi cu experienţă, vor oferi gratuit lecţii de schi pentru copiii care vor să înveţe să schieze. Programul va consta în predarea regulilor de bază în schi pentru grupuri de copii, timp de trei ore, prin joc şi lecţii distractive. Programul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 18 ani‟, se arată în informarea IJJ Harghita.

Sursa citată mai precizează că fiecare copil trebuie să aibă echipament de schi complet şi adecvat vârstei.Părinţilor le revine doar responsabilitatea de a se asigura că echipamentul copiilor este unul complet şi adecvat practicării acestui sport şi să achite abonamentul pentru instalaţia de urcare. Înscrierile se fac la numărul de telefon: 0744.424992, cpt. Truţa Eleodor. Ne vedem joi, 23 februarie, începând cu ora 11:30, la baza pârtiei din Borsec‟, se mai menţionează în informarea IJJ Harghita. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?