Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Handbal, Liga Națională – Campionii vin în Sala Polivalentă!

Cea mai valoroasă echipă a handbalului românesc din ultimii ani, Dinamo București, vine în Sala Polivalentă pentru meciul de duminică, 19 februarie, de la ora 17:30, cu CSM 2007, din etapa a 18-a a Campionatului Ligii Naționale. Bucureștenii, tocmai calificați între primele 12 formații ale Ligii Campionilor, au jucat aseară în deplasare cu Paris Saint-Germain Handball în Ligă și se poate presupune că au acumulat o stare de oboseală care să le reducă forța de joc pentru duminică. Dinamo are un lot extrem de valoros și numeros încât să poată alinia cel puțin două formații de valori apropiate, ceea ce anulează aserțiunea de mai devreme. Altfel spus, bucureștenii vor veni la Focșani cu o echipă foarte puternică și vor juca la câștig, așa cum s-a întâmplat în toate etapele trecute din ediția de campionat 2022-2023.

Este cert că oaspeții de duminică ai Polivalentei sunt mari favoriți la victorie, însă vor întâlni o echipă a Focșanilului în formă și care va juca la cel mai bun nivel al său pentru a se ridica la nivelul adversarilor. În tur, la București, focșănenii au avut multe momente în care au fost egalii dinamoviștilor de care au fost întrecuți, totuși la diferență de 8 goluri. Indiferent de rezultat, spectatorii vor putea asista la spectacolul handbalistic oferit de mari jucători care evoluează în mod constant la campionate mondiale sau europene, în Liga Campionilor. Ca și de valoroșii handbaliști ai CSM 2007. Va fi o sărbătoare a handbalului percepută ca atare de spectatorii focșăneni care au început, în număr mare, să-și cumpere biletele, semn de interes major pentru acest meci. Handbaliștii gazde se vor bucura, ca de fiecare dată, de susținerea formidabilei lor galerii. Partida va fi arbitrată de bucureștenii Ionuț Cazan și Gesur Suliman – București, iar observarea va fi asigurată de Marian Mărgărit din Prahova.

Programul echipelor de handbal focșănene la final de săptămână

  • Sâmbătă, 18 februarie, Sala Polivalentă, ora 11:00, juniori 3, LPS Focșani – LPS Buzău; duminică, 19 februarie, ora 11:00, junioare 3, Prosport Focșani – ACS Bute Galați.

  • Duminică, 19 februarie, ora 13:30, juniori 2, ACS HC Buzău – CSM Focșani 2007.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?