Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

VIDEO/FOTO! 21 de percheziții vizând traficul de droguri: un grup format din 12 persoane acționa în Vrancea și în alte două județe

La data de 16.02.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Buzău împreună cu polițiști din cadrul S.C.C.O. Buzău efectuează 21 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Buzău, Galați și Brăila într-o cauză vizând activitatea unui grup infracțional organizat specializat în comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc, în forma continuată și de efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efect psihoactiv, în formă continuată.

În cauză, s-a reținut că, în perioada 2022 – februarie 2023, pe raza județelor Buzău, Galați, Vrancea și Brăila, a acționat un grup infracțional organizat, format din 12 membri, care au procurat, transportat, depozitat, manipulat, ambalat şi comercializat, către consumatori din județele Brăila și Buzău, droguri de risc și mare risc și substanțe cu efecte psihoactive.
Sunt puse în executare 12 mandate de aducere, suspecții urmând a fi conduși pentru audieri la sediul D.I.I.C.O.T – Biroul Teritorial Buzău.
Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul S.C.C.O. Brăila, B.C.C.O. Ploiești, B.C.C.O. Galați si al jandarmilor din cadrul I.J.J. Buzău, I.J.J. Brăila și Grupării Militare de Jandarmi Galați.
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

sursa text, video și foto: diicot.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?