Viitorul Grafit Decor Câmpineanca este campioana Ligii de minifotbal Vrancea

0
638
  • Finala Cupei României de duminică, 4 iunie, va încheia sezonul de minifotbal

Campionatul de minifotbal pentru amatori Vrancea și-a desemnat în weekend-ul trecut, la baza sportivă ONE ARENA, campioana sezonului 2022-2023. Viitorul GRAFIT DECOR Câmpineanca si-a trecut în palmares al doilea titlul consecutiv în Liga de minifotbal. Ediția a XIII-a a campionatului local fost dominată de echipa manageriată de Cristi Petrea și Jan Oltianu, campionii reușind un parcurs excelent, cu victorii pe linie.

Promar Decor a terminat sezonul pe poziția a 2-a, cu un punct peste Steaua&Flux Focșani, medaliată cu bronz după FINAL FOUR-ul competiției iar Phoenix Odobești, vicecampioana ediției trecute, doar pe pozitia a 4-a.

Finala Cupei Ligii a fost câștigată de Sanorom Bolotești, 1-0 cu Măcelaria Dana. Organizatorii turneului local, afiliat Federației Române de minifotbal, au desemnat și laureații sezonului – Răzvan Crăciun, jucătorul turneului, Ștefan Lupu, golgeterul Ligii (ambii de la Viitorul Câmpineanca) iar portarul competiției a fost desemnat Ionel Aurelian (Măcelaria Dana).

Finala fazei locale a Cupei României programează pentru duminică 4 iunie, de la ora 17.00, la baza sportivă ONE ARENA (din zona Crângului Petrești), jocul dintre campioana Viitorul și Măcelaria Dana, care va încheia sezonul de minifotbal.

Campioana Ligii de minifotbal va participa în Superliga României, turneu de calificare pentru Campionatul Național din acest an, ce va avea loc în perioada 9-11 iunie în două locații: Hunedoara (Zona Vest) și Iași (Zona Est).

Tragerea la sorți pentru stabilirea componenței fazei grupelor a fost stabilită pentru marți, 6 iunie, de la ora 19:00, urmând a fi transmisă LIVE pe canalele social-media ale Federației Române de Minifotbal. Campionatul Național din acest an va avea 32 de echipe la start, 16 calificate direct și 16 provenind de la cele două zone ale Superligii României. Bistrița va fi gazda competiției în perioada 28 iunie – 2 iulie 2023.

Cristian VASILE,

Liga de Minifotbal Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here