Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Mesajul fostului șef al Postului de Poliție Vârteșcoiu, Florin Manole, la final de carieră

După aproximativ 33 de ani de carieră, agent șef principal de poliție Florin Manole, șeful Postului de Poliție Comunal Vârteșcoiu, s-a pensionat. Povestea fostului șef de post a fost prezentată în luna martie a anului 2021 în cadrul rubricii ,,Poveștile oamenilor în uniformă „, și poate fi (re)citită accesând link-ul: https://www.monitoruldevrancea.ro/2021/03/19/foto-povestile-oamenilor-in-uniforma-agent-sef-principal-florin-manole-seful-postului-de-politie-comunal-vartescoiu-meseria-de-politist-este-una-nobila-si-frumoasa/.

Emoționat, onorat și nostalgic, polițistul vrâncean și-a anunțat retragerea din carieră printr-un mesaj: ,,Am onoarea să vă salut, dragi colegi! Începând cu data de 28.12.2022 am încetat relațiile de muncă cu IPJ VN. În cei aproape 33 ani de serviciu mi-am îndeplinit sarcinile cu perseverență și seriozitate, responsabilitate și devotament, fiind preocupat, interesat și loial instituției Poliția Română.
Pentru mine meseria de polițist a fost profesia vocațională prin care m-am identificat. Fiind pasionat de ceea ce fac am oferit și împărtășit colegilor din experiența mea. Toate acestea, numai împreună cu acei colegi care mi-au fost alături, cu greutăți, sacrificii și neajunsuri, pe care îi salut cu drag și mă mândresc cu ei (cu siguranță se recunosc și se identifică printre aceste rânduri).
La finalul carierei și cu amintiri plăcute pășesc spre o nouă etapă a vieții unde, vă aștept și pe voi. Vă mulțumesc pentru urările și gândurile frumoase pe care mi le-ați împărtășit anterior, în ultima zi de serviciu. Să fiți buni și fără frică, dârzi, responsabili și profesioniști (meseriași). Doar prin profesionalism, calități și performanțe individuale puteți fi apreciați și respectați.
Mulțumiri, conducerii IPJ VN, șefilor direcți și nemijlociți, tuturor colegilor din cadrul unității, nu în ultimul rând colectivului din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Odobești și inclusiv Poliția oraș Odobești. Vă urez, din suflet, o carieră frumoasă celor tineri, răbdare și înțelegere celor vechi în meserie și tuturor multă sănătate, împliniri și realizări alături de cei dragi. Cu stimă și deosebită considerație… FLORIN Manole, un fost polițist și actual pensionar MAI! Doamne ajută!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?