Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

VIDEO și GALERIE FOTO: Bianca Tufănoiu, eleva care reușește să îmbine școala cu pasiunea pentru muzică

Bianca Maria Tufănoiu are 12 ani și este elevă în clasa a VI-a la Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu‟ Focșani. De la vârsta de 3 ani și până în prezent, muzica a fost „cea mai bună terapie‟ pentru mica artistă originară din Vânători. Mama ei, Adriana Tufănoiu, ne-a spus că a încurajat-o întotdeauna pe Bianca să-și depășească limitele, fiindu-i aproape la fiecare pas. De curând, fata a participat la Festivalul Național de Muzică pentru Copii și Tineret „Stele de Gheață‟ ajuns la cea de-a treia ediție, unde a câștigat Premiul de Excelență „Vocea de cinci stele‟, Trofeul secțiunii „Interpretare muzică ușoară – individual, cu tematică de iarnă‟ și Trofeul „Viitor Jurat‟.

Bianca studiază canto de trei ani atât în Focșani, cu doamna profesoară Ioana Dirstar, cât și la București cu doamna Ava – Andreea Avarvarei, iar de o lună a început și cursurile de chitară. Bianca a cântat la evenimentul din Crângul Petrești, când s-au aprins luminițele de Crăciun, dar și în Piața Unirii, fiind foarte bucuroasă că a avut ocazia să cânte piesa Andrei, «Vis de iarnă», dar și piesa ei, «Noapte de Crăciun». De curând, ea a mai participat și la Festivalul Toamnei de la Iași unde a luat Premiul I‟, spune Adriana Tufănoiu.

Bianca Tufănoiu își dorește să ajungă una dintre „vocile cunoscute‟ ale României și, de ce nu, ale lumii. Știe că până la acel nivel mai are mult de muncă, așa că se pregătește în fiecare zi, iar noi îi urăm succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?