Balul nonconformist ,,An euphoric fall” al Liceului Tehnologic ,,G. G. Longinescu” din Focșani

0
221

Vineri, 25 noiembrie 2022, la Ateneul Popular „Maior Gheorghe Pastia” din Focșani, s-a desfășurat Balul Nonconformist (balul bobocilor) al Liceului Tehnologic G. G. Longinescu, ,,An euphoric fall”, activitate extrașcolară organizată de C.Ș.E. din liceu.

Având în vedere schimbările din ultimii ani cauzate de pandemie, elevii au decis să facă o schimbare, oferindu-le nu numai “bobocilor” șansa de a participa la această activitate, ci și colegilor de la clasele a X a și a XI a. Participanților le-au fost puse la încercare abilitățile artistice și intelectuale, având de parcurs probe diverse.

Atmosfera a fost întreținută pe parcursul întregii seri atât de tinerele talente ale liceului, precum: Pintilie Valentina, Rusu Teodora și Mocanu Larisa (număr de dans), Nișcoveanu Petrică, Andreea Bouroș, Owain și Mardare (interpretări muzicale), cât și de alți invitați, elevi ai altor unități de învățământ din județ: Croitoru Gabriel, Calița Tudor (Colegiul Economic ,,Mihail Kogălniceanu”), Cășuneanu Denis (Școala Gimnazială Vizantea), Stănoiu Florina și Radu Roberta (Liceul de Artă ”Gh. Tattarescu”) și Ionel Daniela alături de Stan Ioana (Colegiul Tehnic ,,Valeriu D. Cotea”).

Ideea de ,,bal nonconformist” a fost susținută și prin titlurile acordate câștigătorilor: Miss/Mister Boboc: Balinca Mihaela și Rebega Cătălin-clasa a IX a; Miss/Mister Popularitate: Stejar Bianca -clasa a IX a și Vasile Florin-clasa a XI a; Miss/Mister Originalitate: Ecselei Ramona și Lăduncă David-clasa a XI a.

Primele două categorii au fost alese în totalitate pe baza punctajului acordat de juriu, format din elevi, profesori și reprezentantul unui sponsor. Cea de-a treia categorie a fost aleasă de public, votul fiind on-line, prin intermediul unui cod QR care a fost înmânat tuturor celor prezenți în sala de spectacol.

Elevii țin să le mulțumească în mod special angajaților Ateneului Popular, cât și sponsorilor pentru întreg suportul acordat.

Presedinte C.S.E.-Nicoleta Macovei

Consilier educativ, prof. Cristea Florin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here